MyTreatment

Handelsbetingelser for myTreatment.dk

myTreatment

E-mail: info@mytreatment.dk

Telefonnummer: 3153 0332

CVR nr: 41371951

Introduktion

Med et abonnement hos mytreatment.dk får du en virksomhedsprofil, der gør det muligt for kunder at finde din virksomhed.
På din profil vil det være muligt at præsentere din virksomhed med mange forskellige funktioner. Det er dit ansvar at sørge for, at dine oplysninger er korrekte.
Det er muligt at oprette et ubegrænset antal deals hver måned (med pro abonnement). En deal vil være synlig i 30 dage efter oprettelsen.
Du står selv til ansvar for at lukke dine deals, hvis du ikke har flere tider, manglende produkter eller andet, der gør, at det ikke er muligt at tilbyde den Deal, du har lagt op. Mytreatment.dk står ikke til ansvar for deals eller andre behandlinger.

Deals Ansvar og profil

Tekst og billeder på en virksomhedsprofil må ikke indeholde:

Profiler, der ikke overholder følgende, vil blive slettet og blokeret for fremtidig oprettelse.

Aftalen Fortrydelsesret (mytreatment.dk) Fortrydelsesret af behandling Binding og opsigelse Betaling Priser

LITE abonnement - GRATIS

PRO abonnement - 99 kr. mdr. ekskl. moms.

PRO 12 måneder - 799 ekskl. moms.

Brug af platformen Klager Lagrede personoplysninger Reklamationsret

Hvis du oplever problemer med dit abonnement, bedes du rette henvendelse til info@mytreatment.dk eller på tlf. 3153 0332. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@mytreatment.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 1-2 hverdage.

Vi håber at du bliver glade for at benytte Mytreatment.dk. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker til platformen.