MyTreatment

MyTreatment
Blog

Recent Blog Posts

Fra smykkedesigner til dedikeret negleteknikker

14-10-2021

Vi vil gerne præsentere jer for en af Danmarks dygtige behandlere, indenfor negle

Nemlig Michaela der er indehaver af NailMi Copenhagen, hvor hun hver dag sender mange lykkelige kunder ud af døren med smukke vipper og negle. 

Michaela er uddannet neglenekniker og underviser hos ProNails akademi. Hun har kurser i bl.a. ProNails MASTER, akrylgel, nailart, Press on, it, webshop, salg & service, SoMe og snart lashlift og singlelash. 

 

Michaela holder til i København, hvor hun har en skøn klinik der tydeligt viser hvilken perfektionist hun er. Klinikken oser af kvalitet og man er ikke i tvivl om den høje standard!

Michaela er som et genopladeligt batteri! Humor og smil fylder hendes hverdag i klinikken, men også privat og på Instragram, hvor Michaela også er meget aktiv.

Ud over det gode humør og positive sind så har Michaela gennem mange år som selvstændige smykkedesigner en helt klar holdning til, hvad rigtig kundeservice er.

“Kundeservice skal være som i de gode gamle dage, hvor kunden er i fokus og føler sig hjertelig velkommen.”

 

Ud over dette er Michaela perfektionist i både sit arbejde med negle og vipper men også hvad angår indretningen i sin klinik.

I klinikken finder man også Naja, der er indehaver af Clinique Unique som Michaela deler klinik med. Naja har arbejdet i branchen i ca. 16 år og har adskillige uddannelser bag sig, bl.a. uddannet kosmetolog, fodplejer, massør, zoneterapeeut, NLP Coach og har en bachelor i ernæring og sundhed.

Michaela og Naja er det perfekte makkerpar, der udover at kunne tilbyde en lang række forskellige behandlinger, også supplere hinanden rigtig godt i hverdagen 🤗

 

Hos NailMi tilbydes der behandlinger som:

-Gellak, Sopolish, shellak behandlinger på naturneglen.

-Flere former for manicure i alle prisklasser ( Også MAN-i-cure kun for mænd)

-Plejende behandlinger med fokus på at styrke ødelagte negle.

-Gelé forlængelse med både skabelon og Press on.

-Neglebiderforløb 

-Nailart og design

-Lashlift og singlelash

 

Når karrieren skifter retning og man går all in 

Efter mange år som selvstændig smykkedesigner, besluttede Michaela at tage negletekniker uddannelsen - mest af alt for egen intresse og for at komme lidt ud af smykkeværkstedet og bruge sin kreative tankegang og evne til præcisions arbejde på en helt anden måde end tidligere. 

 

“Man kan ikke leve af at være negleteknikker”

Tonen fra venner og bekendte, var at man ikke kunne leve af at være negleteknikker - Men det var intet problem da det blot var af egen intresse at hun tog uddannelsen. Efterspørgslen var enorm da Michaela begyndte at tage modeller ind, under uddannelsen, - og interessen kom bag på hende. Michaela har været selvstændig negletekniker siden den dag hun modtog sit uddannelses diplom og har den dag i dag lukket sit smykkefirma og nyder sin hverdag i klinikken ved Nyhavn.

Kunderne roser bla. Michaela’s omhyggelighed  i at lægge stor vægt på ikke at skade naturneglen samt grundigheden i arbejdet.

 

Hvis i har lyst til at besøge NailMi Copenhagen så tá et smut forbi 

Holbergsgade 24, kld. tv

1057 København K

Eller ring på 52 68 19 47 og hør hvad Michaela kan gøre for dig. 

 

Du kan  selvfølgelig finde Michealas klinik på myTreatment.dk -Her 

 

 

Massage - Hjælper kroppen til at yde sit bedste

23-09-2021

Vi har snakket med Sarah der til dagligt er indehaver af Nyt Mønster. Sarah tilbyder forskellige former for massage og har stort fokus på at skræddersy behandlingsforløbet til den individuelle kunde. 

De fleste af os har nok fået en massage før, enten for wellness, smerte linding, spændinger eller noget helt andet. Men hvad er det præcis der er godt ved massage? Det har vi spurgt Sarah om.

Sarah Mønster, - Indehaver af Nyt Mønster

Massage genopbygger de kræfter der skal bruges for at forbedre kroppen. Samtidig opnår du at blive mindre øm og at smerterne reduceres eller forsvinder.

En enkelt massage er velvære, men den fulde oplevelse opnås først ved regelmæssige behandlinger, da kroppen styrkes, spændinger forebygges og syreophobninger som er med til at forårsage de forskellige smerter man ofte oplever reduceres. 

Jeg skræddersyer massagen lige præcis til dig og kombinere de forskellige kurser/uddannelser jeg har. Jeg er uddannet fysiurgisk- og terapeutisk massør, desuden har jeg kursus i cupping massage og fod/håndmassage, så jeg kan fuldt ud hjælpe dig med dine udfordringer. De ting jeg behandler mest, er lændesmerter og hovedpine.

Som massør er jeg RAB-godkendt hvilket giver dig en garanti for at jeg har gennemført mere end blot massage timer, deriblandt anatomi og fysiologi hvilket giver mig endnu større indblik i kroppen. Jeg er samtidig også underlagt at skulle holde min uddannelse ved lige og regelmæssigt gennemføre kurser der fornyer min viden, så jeg altid er klar med den nyeste viden og behandlingsformer.

Desuden har jeg også førstehjælp som skal fornyes indenfor hvert andet år hele tiden, så du kan trygt lægge dig på min briks.

Hver enkelt behandling er tilpasset dig og dine udfordringer. Ingen af mine massager er ens, da de tager udgang i dine udfordringer, ønsker og behov. Alt dette finder vi sammen frem til inden behandlingsforløbet startes op.  

Med regelmæssig massage forebygger man og hjælper kroppen til at yde sit bedste hele tiden.

Hvis du er interesseret i at høre mere så kontakt mig endelig på Tlf. +45 28 59 18 91. Som ny kunde får du 20% rabat på din første massage. 

Nyt Mønster
Ingstrupvej 7, 1. sal
Rødding, 
8830 Tjele